Video

Client

De cliënt van deze game is Isamotion, dit is een bedrijf dat bewegingsanalyses uitvoert en daar vervolgens coaching/advies op maat geeft.

Description

Isamotion wilt een ‘game’ waarbij de speler denkt dat hij een game speelt voor de lol maar dat er eigenlijk gegevens over zijn beweging verzameld worden. Die data kan Isamotion dan weer gebruiken voor het coachen en het geven van advies aan haar klanten.

De game Goalkeeper gaat over een persoon (de speler) die een goalkeeper is in voetbal. Als goalkeeper is jouw taak om zoveel mogelijk ballen tegen te houden die door de tegenstander (A.I.) geschoten worden.

Team

Ons team (Groep 3) bestaat uit Levi Buck, Mar de Regter, Jake Hoogakker, Richard Janssen, Sander Berghs en Michael Jorissen.

Features

De features van de game zijn:

– Vang zoveel mogelijk ballen als doelman in ons realistisch voetbalstadion.

– Maak je spieren warm bij het proberen van het vangen van alle ballen.

– Meet je beweging en houding in samenwerking met Isamotion© .

Platform

De platform van de game is PC windows.

How to play

Hoe je de game speelt is simpel: Je gaat gewoon 5 à 10 meter voor je Kinect™ staan en je gebruikt net als in het je armen om de ballen die geschoten worden uit de goal te houden. Jouw handen staan gelijk aan de handen van de doelman in de game. (Waarschuwing: XBOX Kinect™ is nodig voor het spelen van de game).

Build

IsamotionGoalieAnalysis.zip