Alone

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is Marc Zwamborn. Hij is een docent op het Summa College in Eindhoven. Meneer Zwamborn wilde met deze opdracht bereiken dat de eerstejaars studenten van de opleiding verzorging, zich beter konden verplaatsen in personen op leeftijd. Hierin moest het aspect van eenzaamheid en/of de angst om te bewegen terugkomen.

Omschrijving

Wij hebben hiervoor het spel “Alone” gemaakt. Hierbij speel je een oude man die alleen is in zijn huis. Binnen in zijn huis kan hij interacteren met verschillende objecten. Dit zijn de minigames binnen onze game. Bij elke minigame komt er een element terug waar wij ons op hebben gefocust.

Team

Het team bestaat uit 5 leden. Onze team naam is Team Ties. Hierin zijn de leden: Jeroen Kooijman, Tim Witlox, Yorin Kerseboom, Ricardo van Dijke​ en Ties Theunissen.

Features

De Features binnen het spel zijn de verschillende minigames. Hierbij is elke minigame zo gemaakt dat hij unfair is. Hierbij verliest de speler bijna altijd. Ook in de verschillende minigames hebben wij met usability testen ontdekt dat het element van eenzaamheid en oud zijn zeer goed naar voren komt.

Platform

Het platform is op alleen nog beschikbaar op Windows.

HowToPlay

Het spel is zonder verdere instructies te spelen. Alle knoppen worden uitgelegd in de game zelf.

Download Game